BillyBird Park Hemelrijk

Herfstfestival 2023

De herfst is een feestje in BillyBird Park Hemelrijk! 4 Seasons Entertainment mocht wederom aan de slag om deze donkere weken extra betoverend te maken in het Volkelse familiepark. Met onder meer een nieuwe show in het Circuspaviljoen, de flitsende lichtshow OERKNAL, of even verderop dan weer de hartverwarmende vlammen van een wervelende vuurshow.

Het Herfstfestival mag met recht een highlight genoemd worden. Het is een plek waar alle krachten van 4 Seasons Entertainment gebundeld worden: van de inzet van individuele straattheaterartiesten tot livemuziek, het ontwikkelen van nieuwe showconcepten of het technisch in elkaar zetten van een automatische lichtshow die probleemloos meerdere keren per avond vertoond kan worden. Iedere bezoeker, van jong tot oud, haalt het hart op bij de diversiteit aan acts en belevingen. ‘Je hebt aan één avond gewoon niet genoeg’, horen we veel terug!

We kijken met veel plezier en dankbaarheid terug én vooruit naar de diverse Herfstfestivals die we mochten organiseren in BillyBird Park Hemelrijk!