Saraland – Vakantiepark Molenheide

De Dolende Geesten 2023

Voor het prachtige vakantiepark Molenheide, waar ook kinderparadijs Saraland is gelegen, wekte 4 Seasons Entertainment het griezelige en gloednieuwe totaalconcept voor Halloween tot leven: De Dolende Geesten. Een duistere tovenaar, geheimzinnige figuren onder de grond, een boek met magische spreuken en een verdwenen curator vormden de ingrediënten van dit overkoepelende achtergrondverhaal.

Tientallen acteurs, decorbouwers, technici, dansers én de internationaal bekende illusionist Jo De Rijck maakten dit spektakel mogelijk. Duizenden gasten werden avond aan avond getrakteerd op spannende, maar ook kindvriendelijke griezeltaferelen, verspreid over het hele park. Met een spectaculaire illusieshow als startpunt, een speurtocht als bloedrode draad door het geheel, diverse spookhuizen met meerdere thema’s op de route en natuurlijk bijpassende hapjes en drankjes werd De Dolende Geesten een schrikbarend succes.

Alle onderdelen van dit horror-evenement werden door 4 Seasons Entertainment bedacht, uitgewerkt, geregisseerd of aangestuurd. Hoewel alles uiteindelijk goed is afgelopen, vrezen we dat het spookachtige avontuur nog niet ten einde is…