Believe

YOUR MAGICAL JOURNEY BEGINS

Laat je meevoeren in de magische wereld van Believe

Verwonder je door magiër Peter Eggink. Deze hooggewaardeerde illusionist, die eerder onderscheiden werd met de prestigieuze Merlin Award, neemt de toeschouwers mee in zijn betoverende droomwereld tijdens de fantastische voorstelling Believe.

Als kind wilde Peter Eggink al goochelaar worden. En nu, jaren later, is zijn wens uitgekomen en staat hij op de grootste podia ter wereld. Zijn boeiende vertelkunsten combineert hij met vliegensvlugge vingers in een fascinerende omgeving. Met de woorden van zijn vader nog galmend in het hoofd, gebruikt deze ‘Visualist’ de aantrekkingskracht van herkenbare objecten als verbeelding van je eigen, persoonlijke kracht. Wees vastberaden, fantaseer, en geloof in jezelf én in je dromen. Breng ze naar de sterren… en dan komen ze uit.

Is alles wat je ziet een waanbeeld, of is het de werkelijkheid? Door middel van zijn persoonlijke verhaal, kunstig gelardeerd met magische vondsten én prachtige muziek, verrast, verbaast en vervoert Peter Eggink iedereen in het publiek met Believe.

BEKIJK ONZE ANDERE PROJECTEN