Lees de belevingen van onze klanten

Reviews

Wij hebben vorig jaar nauw mogen samenwerken met Henk van 4 Seasons Entertainment, en dit tot grote tevredenheid. Het eindproduct was zoals wij wilde, kleine aanpassingen werden gelijk doorgevoerd, en alles werd op tijd geleverd voor opening van ons park.
Zeker een aanrader voor anderen.

Wunderland Kalkar

Sinds meer dan een halfjaar werken wij samen met 4 Seasons Entertainment. In de vorm van onze mascottes Panky Pancake en Bibi Beer vermaken zij de kinderen en natuurlijk hun ouders. In de kerstvakantie hebben zij onze Panky’s Magische Kerstshow verzorgd. Met veel enthousiasme hebben ervaren entertainers een top show neergezet, waar wij en onze klanten met veel plezier op terugkijken.
Wij kijken uit naar een prettige samenwerking voor het nieuwe seizoen, waarin wij de shows gaan uitbreiden verspreid over het jaar!
Henk en team bedankt!

Speelparadijs – Pannenkoekenhuis Voorst

We werken inmiddels al enkele jaren samen met 4 Seasons Entertainment. Samen met hen hebben wij vele stappen gezet in het professionaliseren van het entertainment in ons park. Er zijn parkshows met onze mascottes Tiffi & Toffi gerealiseerd, van idee tot het laten maken van kostuums en schrijven van liedjes. Ook zijn er diverse straatacts en evenementen (o.a. verjaardag van Tiffi & Toffi en Halloween) georganiseerd, waarbij het team van 4 Seasons flink heeft uitgepakt. Aan creativiteit en inzet geen gebrek. Ook heeft 4 Seasons ervoor gezorgd dat de sfeerbeleving in ons park is vergroot door het creëren van parkmuziek passend bij ons bedrijf en doelgroep.

4 Seasons is een enthousiast, jong en energiek bedrijf waarbij de beleving van de gast centraal staat. Ze zijn ook in staat om met een kleiner budget leuke dingen neer te zetten. Henk en zijn team denken graag mee en zetten zich met hart en ziel in om er wat leuks van te maken.

Henk en team, bedank voor jullie inzet. Op naar leuke, nieuwe projecten samen!

Park Tivoli

Voor een speciaal winterevenement hebben wij 4seasons Entertainment benaderd voor een korte voorstelling rondom onze mascotte Wally en voor straatentertainment op het park zelf. De communicatie vooraf liep erg soepel en al snel begreep Henk wat onze verwachting was. Er werd goed op onze ideeën voort geborduurd wat leidde tot een leuke en verrassende voorstelling. Het straatentertainment was ook erg leuk en interactief. We kijken zeer positief terug op deze samenwerking!

Dolfinarium