Muzikale Kerstshow: Jingle Along

All I want for Christmas… is your voice!

Muzikale Kerstshow: Jingle Along

Kerstklassiekers zoals u ze kent, gezongen op een manier die u nooit meer vergeet. Deze getalenteerde kerstzanger roept de feeërieke sfeer op van een kerst zoals die nooit was, maar altijd zal blijven. De gasten van uw themapark, winkelcentrum of andere locatie kruipen lekker tegen elkaar aan met warme chocolademelk, zingen bij de dennenboom mee met de evergreens en beleven met elkaar de meest magische momenten onder de maretak. Vermakelijk en muzikaal: onze virtuoze kerstartiest(en) zingen recht uit het hart en zetten ondertussen een gezellige sfeer neer met hun mooie woorden.

Knus, gezellig en professioneel: onze zangeressen en zangers raken bij iedereen de gevoelige snaar. Rolde daar een traan over uw wang? Of was het een smeltend sneeuwvlokje? Sluit het jaar in stijl af en dompel uzelf onder in de kerstklanken van Jingle Along, hét interactieve muzikale meezingmoment van de donkere dagen. Sluit uw ogen, open uw oren en geniet van deze Christmas Caroler!

Dit sfeervolle entertainment is met één of meerdere zangers te boeken. De voorstelling speelt zich af op een podium met een magisch, sfeervol decor.

BEKIJK ONZE ANDERE EXPERIENCES

Menu