De Kerstman en zijn Elftal

Een komische kerst-act voor de gezelligste winkelcentra!

De Kerstman en zijn Elftal

Ho ho ho! De Kerstman en zijn 11 Elfen komen naar u toe deze winter. In een komische doorlopende act, waarin alle Elfen én de Kerstman een doldwaze interactie hebben, blijft niemand gespaard. Ook de omstanders niet! Alle Elfen hebben hun eigen eigenaardigheden, en halen onderling van alles uit. Uiteraard probeert de Kerstman uit alle macht om alles in het gareel te houden, maar sommige dingen zijn zelfs voor hém te moeilijk!

‘De Kerstman en zijn Elftal’ is te combineren met elke vrolijke aangelegenheid. Een opening, een kerstkoopmiddag of -avond, een speurtocht, alles is mogelijk. Uniek te boeken bij 4 Seasons Entertainment!

De Kerstman heeft wel zin in een feestje. Maar of dat goed afloopt met al deze Elfen, valt nog te bezien. De veelzijdigheid, de spitsvondigheden, razendsnelle improvisatie en grappen voor kinderen én volwassenen buitelen over elkaar heen. De Kerstman en zijn 11 Elfen presenteren u een ochtend, middag of avond die u en uw gasten niet snel meer zullen vergeten. Zie hoe de acrobaat-Elfen met het grootste gemak de pakjes door de schoorsteen krijgen. De jongleer-Elf kan niet stilzitten, de gedicht-Elf praat uitsluitend in dichtvorm en ondertussen proberen de muzikale Elfen nog enkele kerstklassiekers ten gehore te brengen…

Sfeer- en omzetverhogend: wij wensen u een zeer vrolijk kerstfeest!

BEKIJK ONZE ANDERE EXPERIENCES