4 Seasons on Tour

Recreatie op uw locatie!

4 Seasons on Tour

Met 4 Seasons on Tour creëert u magie als nooit tevoren. Op verschillende momenten van het jaar (zoals Kerst, Sinterklaas, Valentijn, Carnaval) of met diverse thema’s (zoals een oer-Hollandse middag) ontvangt u een brede waaier aan professionele artiesten.

De mogelijkheden zijn eindeloos: het vindt altijd plaats met een presentator/zanger. Daarnaast hebt u de keuze uit een muzikale act, van een trompettist tot een draaiorgel, of u kiest voor klassiek variété, met een circusartiest of goochelaar. Zegt u het maar: welk professionele entertainmentspektakel wenst u? Met 4 Seasons on Tour boekt u een feestelijk optreden op maat voor inwoners van uw wijk, uw personeel, bewoners van zorgcentra, uw familie of voor wie dan ook. Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Het bezoek van ongeveer 30 minuten biedt altijd een toepasselijk repertoire. Verras die leuke collega’s, breng de lach langs familie in het verzorgingstehuis of laat uw wijk opleven met 4 Seasons on Tour. De Tour komt overal, waar u maar wilt. Van school tot plaatselijke zorginstelling, thuis of misschien wel in een winkelcentrum!

BEKIJK ONZE ANDERE EXPERIENCES

Menu