Ontdek onze eindeloze mogelijkheden

Aanbod

Filmproducties

Een film is een fantastisch medium om uw bedrijf te presenteren. Met onze zelfgemaakte filmproducties kunnen wij op veel verschillende momenten iets voor uw bedrijf betekenen. Denk hierbij aan het vastleggen van een bijzondere gebeurtenis, zoals een opening of een jubileum, een promotiefilmpje, het opnemen van een theater/muziek productie en nog veel meer! Wij werken samen met bedrijven die de producties met apparatuur van hoge kwaliteit opnemen en monteren. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het zoeken van goede acteurs, het ontwikkelen van een scenario en het uitdenken van de cinematografie om de productie zo passend en professioneel mogelijk te maken. Kortom: wij maken letterlijk een onvergetelijke ervaring voor uw bedrijf!

Acts

Onze acts staan waar dan ook en wanneer dan ook voor u klaar! De acts zijn met zorg samengesteld om in een korte tijd een fantastisch entertainmentprogramma neer te zetten. De verschillende acts omvatten onder andere circus, dans, theater en muziek. Van een grote show tot kleinschalig straattheater: de diverse acts omvatten allerlei entertainment en kunnen daarnaast gecombineerd worden voor een nog specialere beleving. De acts zijn volledig onafhankelijk: alle benodigdheden (inclusief techniek en geluid) worden zelf meegebracht en opgebouwd. Om die reden kunnen de acts dus ook overal mensen vermaken: in een thema- of vakantiepark, winkelcentrum, kortom: waar dan ook!  

Bekijk hieronder ons aanbod.

4 Seasons on Tour

Wij komen graag langs met onze mobiele entertainmentact: 4 Seasons on Tour! In ongeveer 30 minuten presenteren wij een show met circus, (live-)muziek en zang. De interactieve show wordt geleid door een presentator die inspeelt op het publiek. Deze act kan op alle locaties opgevoerd worden, zowel binnen als buiten. Daarnaast kan de act uitgebreid worden met meer entertainers. Bekijk hieronder de impressie van 4 Seasons on Tour!

4 Seasons on Tour is ook beschikbaar in een speciale 4 Seasons Sint Tour
of 4 Seasons Christmas Tour! Neem contact op voor de mogelijkheden.