Back To Top

Park Tivoli

Park Entertainment / Evenementen

4 Seasons Entertainment is een veelzijdig bedrijf. We leveren niet alleen acteurs en andere entertainers, we schrijven ook shows en liedjes én verzorgen de choreografie. Spetterend straattheater waarvan voorbijgangers versteld blijven staan of voorstellingen die jong en oud van begin tot eind weten te boeien. De levendige karakters in onze producties zijn aansprekend en innemend, en betrekken het publiek binnen no-time in het verhaal.

Een actueel voorbeeld hiervan is ons werk voor het Nederlandse Park Tivoli in Berg en Dal. Al het entertainment dat in dit park te zien is, is van onze hand. Als we het hebben over een volledige productie, bedoelen we dat vrij letterlijk: dat gaat van het schrijven van de verhaallijn en liedjes tot het geven van stemmen aan de personages. De vrolijke bewoners van het pretpark, Tiffi en Toffi, beleven gekke avonturen, zingen liedjes en doen de leukste dansjes met hun vriendjes. Na de voorstellingen kunnen kinderen met een glimlach van oor tot oor op de foto met Tiffi en Toffi. Supercool!

4 Seasons Entertainment ontwierp voor Park Tivoli onder meer nieuwe live characters, produceerde diverse straattheateracts en bracht drie grote evenementen tot stand.